Andreea Bălan, dezvăluiri la Xtra Night Show despre experiența la Dancing on Ice Vis în Doi: „Mă simt ca acum 15 ani!”

 

Dansatoare profesionistă, Andreea Bălan a luat inclusiv lecții particulare pentru a fi printre cei mai buni la competiția pe gheață de la Antena 1.

 

Andreea Bălan este implicată trup și suflet în proietul  Dancing un Ice - Vis în doi”, acolo unde face echipă cu Gabriel Coconu. Dansul pe gheață este o mare provocare pentru vedetă, care a reușit să strălucească în cadrul show-ului. Deși este dansatoare profesioanistă, Andreea Bălan a avut emoții pentru partea de patinaj. Cu toate acestea, a reușit să facă performanță pe patine, după multe ore de antrenament, luând inclusiv și lecții particulare pentru ca performanța să fie una remarcabilă.

 

Cânătreața a explicat la Xtra Night Show trăirile pe care le-a avut atunci când a fost pe gheață, și cât s-a pregătit pentru ca numărul său să fie întradevăr unul de succes. Andreea Bălan a dezvăluit că s-a simțit extrem de bine, ca și cum s-ar fi întors în timp, atunci când a mai participat la un show de acest fel, dar care nu s-a desfășurat pe gheață.   

 

M-am antrenat aici și m-am dus și la Afi și am luat lecții particulare. (...) Mă simt ca acum 15 ani, la Dansez pentru tine, am aceleași trăiri, aceleași emoții, aceeași fericire. M-am întors în timp, așa m-am simțit”, a dezvăluit Andreea Bălan la Xtra Night Show.

 

Înainte de a intra pe gheață, Andreea Bălan își anunțase urmăritorii: „Nu pot sa va explic in cuvinte cat de fericita sunt atunci cand patinez si nu credeam ca dupa cate lucruri am facut in cariera, voi mai gasi ceva care sa ma bucure atat de profund.Ma vedeti impreuna cu @coconu.gabriel in 30 de minute performand pentru prima oara dupa 2 luni de antrenamente zi de zi (nu stiam deloc sa patinez) si sunt foarte fericita ca sunt aici si ca traiesc aceste momente”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest