Andreea Bălan, mărturisiri emoționante despre decepțiile din viața ei: “Mă durea tot corpul de cât de mult sufeream”

 

Andreea Bălan a oferit un interviu exclusiv pentru Antena Stars, în care a vorbit despre decepțiile prin care a trecut de-a lungul vieții sale. Artista a recunoscut că au existat momente în care a fost la un pas să clacheze, dar întotdeauna a reușit să se ridice cumva de la pământ.

Andreea Bălan a trecut prin foarte multe greutăți de-a lungul celor trei ani. La nașterea celui de-al doilea copil, artista a fost la un pas de moarte, iar tot ce a urmat după i-a îngreunat și mai tare viața. Divorțul controversat de George Burcea, scandalul de proporții în care a fost implicată din cauza despărțirii și lupta pentru custodia copiilor, toate au fost niște cumpene peste care a reușit, în cele din urmă să treacă, după cum a mărturisit chiar ea.

”Întotdeauna când sunt jos, când sunt momente în care mai plâng, au fost momente foarte nasoale și mă durea tot corpul cât de mult sufeream, întotdeauna mi-am spus că și mâine e o zi, timpul vindecă durerea, timpul ștergea durerea. Chiar dacă plângi o zi, două sau o noapte e foarte bine să plângi, să te descarci.”, a spus Andreea Bălan.

Deși nu a avut parte de un mariaj rupt din basme așa cum și-a dorit dintotdeauna, chiar și așa Andreea Bălan a mărturisit că nu se consideră o ghinionistă în dragoste, ci este de părere că așa au fost lucrurile menite să se intâmple, fără să regrete nimic din viața ei.

”Nu mi-a plăcut niciodată să schimb, mereu am fost statornică și am căutat stabilitate. Nu cred că am avut ghinion în dragoste. Viața mea e expusă și am fost despărțită de trei patru ori. Dacă punem prima iubire și până în prezent au fost puține despărțiri. Nu consider că am avut ghinion, consider că așa a fost să fie. Am întâlnit oameni în diferite stadii ale vieții lor, nu am reușit să ne aliniem, eu mereu am avut un stadiu mai avansat. Eu mereu am fost cu un pas înaintea partenerilor mei.”, a mai spus Andreea Bălan la Xtra Night Show.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest