Andreea Bălan o ține dintr-o vacanță în alta! Din dubai a ajuns în Mexic, iar acum zboară iar în străinătate: „A fost o plecare inopinată!”

 

Cântăreața este un veritabil globe-trotter la început de an. A fost deja plecată pe două continente în ianuarie, iar acum va bifa o nouă excursie.

 

Nici nu s-a întors bine din Dubai că a ajuns în Tulum, Mexic. Aproape fără să vrea, având în vedere că a ajuns pe continentul american fără a avea un plan în acest sens, ci pentru că a fost invitată de niște prieteni care se aflau acolo. La Xtra Night Show, cântăreața a declarat că ar fi dorit să-și ducă și copilele în Mexic, însă s-a temut din cauza zborului foarte lung și implicit obositor. Proaspăt întoarsă din Tulum, vedeta are în plan o altă escapadă: la sky în Austria!  

 

''E foarte departe, zborul e lung, e obositor, am zburat 17 ore, nu e ușor să faci astfel de vacanțe. Adică poți să faci de două ori pe an maxim, dar îți revii greu. O să merg și la schi, în curând, în Austria, dar între timp am făcut un mic popas în Mexic, în Tulum. La invitația unor prieteni care erau deja acolo. A fost o plecare inopinată. Am stat câteva zile și mi-a plăcut foarte mult pentru că îmi era dor de Mexic. Am mai fost în Mexic atunci cu Campionatul Internațional de Dans, când am fost cu Petrișor'', a declarat Andreea Bălan la Xtra Night Show.

 

Revenind la vacanța din Mexic, Andreea Bălan s-a gândit în permanență la cele două comori ale sale, de acasă. Astfel încât s-a întors încărcată de cadouri. Vedeta a mărturisit că micuțele ei au fost entuziasmate atunci când s-a întors acasă, cu numeroase jucării și rochițe specifice zonei. .

 

''Pentru că acolo sunt foarte multe, fie jucării, fie rochițe cusute manual, le-am luat foarte multe rochițe, le-am luat și gentuțe pictate manual, plus jucării cusute cu tot felul de modele. Foarte frumoase, le-au plăcut foarte multe. Le-au îmbrăcat, le-au pozat, le-am aranjat în dulap. A fost sărbătoare când am ajuns acasă. Acum, în vacanță, nu îmi mai cumpăr mie lucruri, le cumpăr lor. De fiecare dată când intram în magazin mă uitam mai întâi să le cumpăr lor și apoi ce să-mi cumpăr mie'', a mai adăugat artista la Xtra Night Show.

 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest