Andreea Bălan s-a organizat și a fixat toate obiectivele pentru 2022! „Am un plan cincinal”

 

În exclusivitate la Xtra Night Show, cântăreața a dezvăluit ce pregătește pentru ultimele trimestre din acest an.

 

În ultimii doi ani, din cauza restricțiilor generate de pandemie, artiștii autohtoni au avut mult de suferit. Unii dintre ei au profitat însă de moment, au învățat o lecție, încercând să obțină și foloase de pe urma perioadei mai puțin faste. Este și cazul Andreei Bălan, care, într-un interviu acordat Xtra Night Show, a spus că pandemia a ajutat-o să devină mult mai bine organizată. Drept urmare, artista a început să-și contureze încă de la finalul anului care a trecut planul pentru 2022. Cântăreața a mărturisit că va avea mai multe proiecte TV, dar și videoclipuri în cariera muzicală, dar nu va renunța nici la contractele de publicitate și bineînțeles la concerte și evenimente. Însă toată această organizare privește doar cariera, nu și viața sentimentală a vedetei.

 

”De Revelion am făcut rezoluția pe anul acesta. Am un plan cincinal în carieră, în viața personală nu. Planul pe anul acesta constă în trei proiecte TV, în patru videoclipuri, în multe evenimente, concerte, tot felul de contracte de publicitate. Știu foarte bine ce am de făcut anul acesta”, a spus Andreea Bălan în cadrul interviului acordat Xtra Night Show.

 

Pe lângă activitățile deja de notorietate ce au legătură cu cariera de cântăreață și dansatoare, Andreea Bălan și-a propus să încercă să facă și lucruri inedite, să își dezvolte astfel o serie de aptitudini noi, urmărind o dezvoltare polivalentă.

 

”În pandemie am devenit și mai organizată și mi-am dat seama că știu să fac și altceva în afară de concerte, dar pot să fac pe lângă muzică și dans și alte lucruri spectaculoase să mă mențin. Îmi place să fiu polivalentă, nu doar să cânt și să dansez”, a spus artista.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest