Andreea Bănică, mărturisire în premieră la Xtra Night Show: „Adrian Păunescu m-a descoperit!”

 

Cel care a condus Cenaclul Flacăra și-a dat seama de talentul artistei de când aceasta avea 4 ani. Cum i-a îndrumat pașii marele poet.

 

Andreea Bănică este una dintre vedetele de top din muzica românească, însă nu sunt mulți care știu care au fost primii pași ai ei în această carieră. Artista a dezvăluit la emisiunea Xtra Night Show că talentul său a fost apreciat de către poetul Adrian Păunescu, care a avut o contribuție însemnată în ascensiunea ei.

 

Totul s-a întâmplat pe când Andreea avea doar 4 ani. Tatăl său a profitat de faptul că Cenaclul Flacăra a ajuns în stațiunile Eforie Sud și Eforie Nord și a urcat-o pe scenă. Ea a cântat muzică populară și l-a impresionat pe Adrian Păunescu. Marele poet i-a transmis tatălui Andreei că aceasta trebuiie să urmeze o școală de muzică, pentru că ar fi păcat ca talentul ei să se irosească. Și i-a povățuit părintele ca, într-o primă fază să ducă fata la Casa Pionierilor din Constanța.

 

”Aveam 4 ani când m-a descoperit tatăl meu, și-a dat seama că am talent, atunci venea Adrian Păunescu cu Cenaclul Flacăra la Eforie Sud și Nord, pe litoral, iar la momentul acela tatăl meu m-a luat și m-a pus pe scenă și am cântat muzică populară. El m-a descoperit, Adrian Păunescu. I-a spus tatălui meu că sunt un copil extrem de talentat și că merit mult mai mult decât să stau în Eforie, tata mi-a spus că ar vrea, însă doar că posibilitățile nu ne permit să facem altceva, iar el ne-a îndrumat spre Constanța la Casa Pionerilor”, a spus Andreea Bănică în cadrul emisiunii lui Capatos.  

 

Pentru Andreea Bănică a urmat ascensiunea în muzica românească, punctul culminant fiind atunci când s-a înființat trupa Blondy, care avea să-I aducă celebritatea și o situație financiară stabilă. Alături de Păunescu, o contribuție majoră la desăvârșirea vedetei a avut-o tatăl său, cel care a crezut în talentul fetei sale de la bun început.

 

”Eu n-am crezut vreodată că voi ajunge să cânt, să fiu un artist profesionist, eu mi-am dorit foarte mult treaba asta, dar pentru mine a fost ceea ce și-a dorit tatăl meu. El și-a dorit cel mai tare, el s-a luptat foarte mult să ajung artist, să ajung cântăreață”, a mai spus vedeta.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest