Andreea Ibacka are nopțile albe: „Tiago a avut câteva probleme!”

 

Actrița a mărturisit la Xtra Night Show cu ce probleme se confruntă în creșterea celor doi copii. Ea a recunoscut că nu se descurcă singură și are nevoie de ajutor.

 

Andreea Ibacka a crezut că le-a trăit pe toate și cunoaște tot ceea ce ține de bebeluși pentru că a crescut-o pe Namiko. Apariția celui de-al doilea copil i-a schimbat însă viața radical frumoasei actrițe. În cadrul emisiunii Xtra Night Show, Andreea Ibacka a povestit cum se descurcă în ultima vreme, de când are doi copii, fiecare cu nevoi specifice vârstei.

 

În ultimele trei luni și jumătate, de când în viața cuplului a apărut și Tiago, cel de-al doilea copil, multe aspecte s-au schimbat. Unul dintre ele: Andreea și Cabral fac nopțile albe, întrucât bebele lor are probleme cu colicii și din acest motiv nu doarme. Vedeta a mărturisit la Xtra Night Show că nu se descurcă singură cu cei mici, așa că are parte de ajutor pe timpul zilei, însă noaptea este cea care se ocupă singură deoarece ce îl alăptează pe cel mic și trebuie să fie mereu alături de el.

 

''Mă gândeam că la al doilea copil nu mă mai poate surprinde nimic deoarece am trecut prin toate etapele, prin toate emoțiile și va fi foarte ușor. Ei bine, nu a fost așa, Tiago a avut câteva probleme cu colicii, mai grave decât au fost prima dată la Namiko, iar noi de trei luni jumătate nu dormim. Am ajutor pe timpul zilei'', a declarat Andreea Ibacka la Xtra Night Show.

 

Andreea Ibacka și Cabral sunt împreună de 14 ani, formând unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi au împreună doi copii, Tiago și Namiko.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest