Andreea Podăreanu a precizat de unde are apartamentul de peste 100.000 de euro: „L-am primit cadou…”

 

Fotomodelul și-a prezentat locuința în exclusivitate la Xtra Night Show, precizând și modul în care a ajuns în posesia acesteia.

 

În zona luxoasă din nordul Bucureștiului, Andreea Podăreanu are un penthouse cu cele mai la modă dotări. În ultima ediție a emisiunii Xtra Night Show, pentru telespectatorii Antena Stars, fotomodelul a făcut un tur al locuinței sale cu patru camere din nordul Capitalei.

 

Andreea Podăreanu, care a împlinit recent 36 de ani, a mărturisit că numai livingul ei este de 50 m², aproape cât un întreg apartament cu două camere classic din Capitală, iar șemineul este nelipsit. Ea a dezvăluit că apartamentul care valorează peste 100.000 de euro a fost un cadou primit de la mama ei. Totodată, brunet a mărturisit că a mai investit și ea sume destul de însemnate pentru dotarea locuinței.

 

„L-am primit cadou de la mama mea și a fost un cadou surpriză din partea ei. (...) Apartamentul a fost mult peste 100 de mii, plus ce am mai băgat eu.”, a dezvăluit Andreea Podărescu, pentru Xtra Night Show.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest