Andreea Popescu, însărcinată a treia oară printr-o minune: ”Dacă Dumnezeu vrea să ni-l dea și pe al patrulea…”

 

Vedeta a făcut o serie de dezvăluiri la Xtra Night Show despre sarcină și a spus că-și dorește o familie cât mai numeroasă.

 

Andreea Popescu, fostă dansatoare a Deliei, a dispărut din lumina reflectoarelor în urmă cu opt ani, când s-a dedicat în totalitate vieții de familie. Ajunsă la 39 de ani, vedeta mai are puțin și devine mama pentru a treia oară, dar nu exclude și o altă sarcină, întrucât își dorește o familie cât mai numeroasă.

 

”Nu am stat degeaba, mi-am dorit să fiu unde sunt astăzi, însărcinată, și să am mulți copii. Dintotdeauna mi-am dorit să mă căsătoresc și să am o familie numeroasă. Dacă Dumnezeu vrea să ni-l dea și pe al patrulea, noi nu spunem nu.”, a declarat Andreea Popescu la Xtra Night Show.

 

Fosta dansatoare a mai dezvăluit că actuala sarcină a fost o minune, întrucât a avut o serie de probleme cu fertilitatea: ”Anastasia avea 9 luni când am aflat că sunt însărcinată. A fost o minune. A fost un pic greu să rămân însărcinată din cauza unor probleme de infertilitate. Am făcut un tratament de infertilitate și al treilea copil, Alexis acum, a venit ca printr-o minune.”


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest