Andreea Tonciu renunță la manele și se reorientează către credință: ”Nu mai vreau să fiu sexy”

 

Bruneta vrea să se transforme într-o doamnă a anilor '80, ascultând doar muzică simfonică și bisericească

Andreea Tonciu, fosta vedetă TV care și-a câștigat popularitatea cu apariții sexy pe micul ecran, pare să își fi găsit o nouă direcție în viață. După ce și-a întemeiat o familie și a devenit mamă, vedeta și-a exprimat dorința de a renunța la manele și a se îndrepta către credință. Într-un interviu recent acordat la Xtra Night Show, Andreea a dezvăluit că a descoperit recent muzica bisericească și că vrea să se pocăiască.

În ceea ce privește stilul vestimentar, vedeta a spus că nu mai vrea să fie sexy și că va începe să poarte articole vestimentare lungi. Andreea a declarat că își va cumpăra o mașină de epocă, în care va apărea cu inele și lanțuri cu diamante și în care nu se va asculta deloc manele, ci doar muzică simfonică și bisericească.

”Am două mașini la activ, cine știe, poate mi-o iau și pe a treia. Cred că o să îmi iau o mașină de epocă, vreau să o dau în anii 80 și să fiu o doamnă. În mașina aceea nu se vor asculta manele, se va asculta doar simfonie. Ascult și muzică simfonică, și muzică de la biserică.”, a declarat Andreea Tonciu, la Xtra Night Show.

Andreea Tonciu și-a schimbat stilul de viață și pare hotărâtă să se concentreze pe credință și să își acopere corpul în totalitate. Vedeta a declarat că nu mai vrea să fie văzută sumar îmbrăcată și că vrea să i se vadă doar ochii, gura și nasul. ”Vreau să mă schimb. Nu mai vreau să fiu văzută, nu mai vreau să fiu sexy. Vreau sî mi se vadă doar ochii, gura și nasul. Voi fi blindată de inelele și lanțurile mele cu diamante.”, a mai spus vedeta.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest