Armin Nicoară și Claudia Puican nu s-au căsătorit în Turcia! Dezvăluiri exclusive la Xtra Night Show!

 

Cei doi parteneri nu au mai apucat să-și spună jurămintele unul altuia, așa că au schimbat pe ultima sută de metri destinația party-ului din Turcia.

 

Armin Nicoară și Claudia Puican au plănuit vreme îndelungată să facă o petrecere de nuntă în Turcia. Petrecerea a fost în cele din urmă, dar nu de nuntă, ci de logodnă. Și asta din simplul motiv că îndrăgostiții nu au mai apucat să ajungă în prealabil în fața ofițerului stării civile și nici la biserică. Cei doi au povestit cum au decurs lucrurile în cadrul emisiunii Xtra Night Show.

 

Pur și simplu, motivele pentru care nu au mai reușit să îndeplinească și formalitățile legale și religioase au ținut de evenimentele la care cei doi, dar și nașa Georgiana Lobonț le antamaseră. Astfel, nașa era în Italia, Armin în Hațeg, iar Claudia la Severin în prezilele marelui eveniment. Cei trei nu au găsit timp să se întâlnească, astfel încât ca o ultimă variantă pentru producerea căsătoriei s-a luat în calcul inclusiv chemarea ofițerului de stare civilă pe aeroport, dar și aceasta a picat în cele din urmă. Cum pentru party-ul din Turcia totul era plătit, cei doi au hotărât ca acesta să aibă loc, dar să-i schimbe fasonul: nu mai e petrecere de nuntă, ci de logodnă.

 

”Noi ne-am apucat să organizăm, să mergem la primărie, la biserică, să vorbim cu preotul. Mama s-a ocupat de tot ce înseamnă. Noi am început să organizăm și în Turcia cheful, a fost totul perfect. Până la urmă când a discutat cu fratele meu, că el se ocupă de formația noastră, i-a spus că nu cred că ajungem de la eveniment la aeroport, că mama a discutat să facem pe aeroport cununia civilă și după să plecăm în Turcia. Totul a fost perfect, dar Georgiana avea eveniment în Italia, noi am avut eveniment în ziua aceea. Claudia fusese la Severin, noi la Hațeg (...) Nu ne-am mai încadrat în timp, nu am mai putut să opresc petrecerea din Turcia și de aia toată lumea a crezut că a fost nunta”, a spus Armin Nicoară la Xtra Night Show


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest