Baboiash a dezvăluit la Xtra Night Show dieta minune: „Sunt ambițios, vreau să țin 120 de zile!”

 

Ce dietă ține artistul pentru a nu lua din nou în greutate! Artistul a slăbit 80 de kilograme și ca urmare a unei intervenții chirurgicale, iar acum depune toate eforturile pentru a nu se îngrășa la loc: „Mănânc la minim 16 ore”!

 

Baboiash a avut la un moment dat 187 de kilograme și, inevitabil au apărut și problemele de sănătate din cauza obezității. Atunci, a luat decizia de a-și micșora stomacul, iar efectele s-au văzut într-un timp relativ rapid, reușind să dea jos nu mai puțin de 80 de kilograme. Cu slăbitul s-a descurcat de minune, dar acum trebuie să se mențină.

 

Invitat în platoul Xtra Night Show, manelistul care a cântat alături de Loredana Groza a dezvăluit ce eforturi face pentru a nu mai pune la loc kilogramele pierdute. El a mărturisit că în ultima perioadă s-a mai îngrășat cam 10 kilograme, iar de aproximativ 40 de zile ține o dietă strictă prin care a reușit să scape de 8 dintre acestea și mai are alte două de dat jos.

 

Pentru aceasta el a recunoscut că a eliminat total din alimentație anumite produse, anume carbohidrații. De asemenea, nu mai bea deloc alcool. Și mănâncă doar carne slabă și legume. Un alt secret pe care l-a dezvăluit în exclusivitate la Xtra Night Show constă în faptul că are 16 ore pe zi în care nu mănâncă nimic.

 

”De 40 de zile mănânc doar carne slabă și legume. Nu consum deloc alcool. Sunt ambițios, vreau să țin 120 de zile, mai am. Mănânci numai carne slabă, cu legume și atât. Mănânc pește, pui, carne roșie foarte slabă, dar doar o dată pe săptămână, Fără pâine, fără orez, fără zahăr. Țin post intermitent, mănânc la minim 16 ore. În intervalul de 6 ore pe care le ai de mâncat nu mănânci mai mult de două ori”, a spus Baboiash la Xtra Night Show.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest