Baboiash, scandal monstru cu soția din cauza Loredanei Groza! „N-a mai vorbit cu mine două zile!”

 

Baboiash a povestit în exclusivitate la Xtra Night Show cum a escaladat conflictul de acasă. Totul a pornit de la o poză și un comentariu hazliu.

În urmă cu câteva luni, Loredana Groza împreună cu un grup de maneliști, printre care se număra și Baboiash, au lansat piesa Fericirea. La filmările videoclipului, toată lumea a trebuit să respecte un dress-code și să se îmbrace în alb. Unii dintre maneliști au profitat de prezența Loredanei Groza printre ei și au făcut poze în doi cu cântăreața, între ei și Baboiash.

 

Bucuros de captura foto, Baboiash nu a ezitat nicio clipă să o urce pe rețelele de socializare. Ticy, un prieten al lui Baboiash, a pus un comentariu în dreptul fotografiei. Și de aici a început nenorocirea. Astfel încât colaborarea muzicală a fost la un pas să-i distrugă casa lui Baboiash.

 

În studioul Xtra Night Show, Baboiash și prietenul său Ticy au dat toate amănuntele care au dus la scandalul din familia manelistului. Având în vedere faptul că atât Loredana Groza, cât și Baboiash s-au îmbrăcat în alb, Ticy le-a urat ”Casă de piatră!” Bineînțeles, comentariul cu pricina a ajuns și la partenera de viață a lui Baboiash. Aceasta s-a supărat extrem de tare și a refuzat să-i mai vorbească soțului ei, lui Baboiash, timp de două zile, spre dezamăgirea lui.

 

„Colaborarea cu Loredana a fost un succes. Dar acasă, soția mea era tristă. Am și întrebat-o, ce se întâmplă, nu-ți convine că îmi merge bine? Dar ea citise comentariul lui Ticy, care a declanșat o serie de reacții, lumea ne ura în dreptul pozei, să ne meargă bine. Mai mult, Ticy a făcut și un live pe facebook, unde are o grămadă de urmăritori. A zis în glumă treaba asta cu Casă de piatră. Nevastră-mea nu a mai vorbit cu mine vreo două zile după chestia asta”, a povestit Baboiash în platoul Xtra Night Show.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest