Baboiash și Liviu Puștiu, despre lupta cu kilogramele în plus. „Eu mâncam să adorm”

 

Liviu Puștiu și Baboiash au reușit să slăbească mult, după ce au apelat la ajutorul medicilor și au făcut operație. Ce au mărturisit cei doi, dar și din ce motiv au vrut să facă o schimbare atât de mare în viața lor.

În exclusivitate pentru Xtra Night Show, Liviu Puștiu a mărturisit că ajunsese să cântărească 113 kilograme. Îndrăgitul artist și-a luat inima în dinți și a mers să se opereze, după ce a primit rezultatele analizelor și a realizat că trebuie să facă de urgență ceva dacă nu își dorește să se îmbolnăvească, mai ales pentru că era la un pas de diabet. Din fericire, cântărețul a reușit să slăbească, iar acum se bucură din plin de silueta pe care o are.

„Aveam 113 kilograme. (...) La înălțimea mea era destul de mult. Noi am avut o luptă continuă, cu kilogramele în plus. Foarte pofticios și eu, și prietenul meu, Baboiash. (...) Operația asta e singura soluție care te face să nu mai mănânci pentru că ți se face rău dacă mănânci peste măsură. (...) Mi-a fost frică, sincer. Mi-am luat inima în dinți când am văzut analizele. Analizele mele erau de om bătrân. (...) Inima înfășurată în grăsime, la un pas de diabet. Familia mea, toți au avut probleme cu diabetul”, a mărturisit Liviu Puștiu, la Xtra Night Show.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest