Bat clopotele de nuntă în showbiz! Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălau vor să se căsătorească: „Sunt fericită”/ VIDEO

 

Deși în ultima vreme au fost destul de discreți în aparițiile publice, iată că Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău o duc mai bine ca niciodată! În cadrul unui interviu exclusiv pentru Antena Stars, blondina a dezvăluit că se înțelege extraordinar cu afaceristul și că au până și planuri de nuntă!

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău formează unul dintre cele mai neașteptate cupluri din lumea mondenă românească! Chiar dacă mulți au crezut că este o simplă aventură, iată că cei doi amorezi sunt pregătiți să treacă la următorul nivel!

Potrivit spuselor Biancăi Drăgușanu, Gabi Bădălău este un bărbat extraordinar pe care îl consideră un tată minunat, în ciuda tuturor speculațiilor din presă referitoare la modul în care are grijă de copiii săi și ai Claudiei Pătrășcanu.

„Eu îl văd pe Gabi Bădălău un tată extraodinar, un om echilbrat, corect, implicat în tot ce înseamnă familie. Este un tată exemplar, care face multe sacrificii pentru copii lui, cred că o să îi și obțină”, a mai adăugat Bianca Drăgușanu.

Mai mult decât atât, Bianca Drăgușanu a mărturisit că în prezent este fericită și că la cum merg lucrurile între ea și Gabi Bădălău, vede venind cu pași repezi o nuntă grandioasă. O nuntă unde, asa cum era de așteptat, va purta trei rochii!

„În momentul ăsta sunt fericită, sunt bine, sunt sănătoasă. Cred că ce este mai bun, abia acum urmează. Nu știm ce va fi, eu mă ma văd îmbrăcată în mireasă, probabil voi avea trei rochii”, a spus diva sexy la Xtra Night Show.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest