Beatrice Comărniceanu intervine după ce apar noi acuzații de înșelăciune împotriva lui Salam: „Nu vreau să fiu răutăcioasă…”

 

Un nou bărbat susține că manelistul i-ar fi luat 6.000 de euro pentru realizarea unei melodii, dar nu a mai furnizat produsul final.

Acuzațiile de înșelătorie contra lui Salam se întețesc. Încă un bărbat a dezvăluit că i-a plătit manelistului nu mai puțin de 6.000 de euro pentru realizarea unei melodii, pe care nu a mai primit-o. Beatrice Comărniceanu a intervenit la XNS după apariția noilor acuzații la adresa clientului său. Avocata lui Florin Salam susține că nu este vorba de nicio înșelăciune și așteaptă ca poliția să facă mai multe cercetări în acest caz. A menționat că au trecut 3 ani de la acel eveniment, fiind o perioadă îndelungată.

„Nu stau acum să analizez declarația dată de Florin. Eu stau și mă întreb, de ce domnul acesta, domnul Ganea a stat trei ani și nu a făcut plângere după o săptămână sau două? E treaba lui. Nu cred că minte (nr. Florin Salam). Sunt convinsă că dacă lucrurile stau așa, toată lumea are impresia că dacă le arăt un filmuleț e vorba de infracțiunea de înșelăciune. Am înțeles că domnul a făcut o plângere la poliție, mie nu mi s-a adus la cunoștință această plângere. Sunt convinsă că, dacă plângerea este înregistrată și poliția consideră că, mă rog, e înregistrată, analizează procurorul. Omenește trebuie să existe dialogul. Sunt convinsă că va avea loc acest dialog și se va ajunge la o rezolvare, într-un mod amiabil. Acum toți vin după 3-4 ani, vine că avem un termen, după 5 ani nu mai poți să reclami să ți-a luat Florin Salam banii. Văd că sunt fapte din 2019. Domnul nu s-a gândit că poate nu a avut inspirație trei ani să facă o melodie? Ce e vina lui? Poate nu era ce îi trebuia, nu știu. Nu vreau să fiu răutăcioasă. Ținând cont că nu a fost vorba de un contract unde scrie negru pe alb, nu e înșelăciune, nu a avut inspirație”, a spus Beatrice Comărniceanu la Xtra Night Show.

Florin Tănase, cel care-l acuză pe Salam de înșelătorie, a declarat pentru Xtra Night Show: „Sigur, inclusiv cu doamna avocat am vorbit și mi-a zis să merg la poliție, mi-a spus că nu e mama lui Florin Salam. Mi-a spus că nu are telefon și să vorbesc cu soția. Nu mi-a răspuns cu lunile, cu săptămânile. Am încercat să merg la el la poartă. M-am dus la poartă la Leo de Vis, pe la toți, apoi am ajuns la avocată. În altă ordine de idei, sunt contracte, am discuțiile, contract aici nu am făcut, dar am dovezi”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest