Berna a reacționat după ce Cristian Jitaru a spus la Xtra Night Show că-l dorește: „L-am sunat și l-am înjurat”

 

Berna iese din potențialul triunghi amoros în care mai sunt implicați Mona și Cristian Jitaru.

 

Invitată la Xtra Night Show, Berna a ținut să lămurească problema Cristian Jitaru. Blondina a spus că tot ceea ce a spus băiatul nu e adevărat, că ea nu este îndrăgostită de el. Invitată la Xtra Night Show după ce a trecut printr-o transformare vizibilă, slăbind mai multe kilograme, Berna a mărturisit că vrea să lase trecutul în urmă și să înceapă un nou capitol în viața ei. Această decizie vizează și latura amoroasă. Vedeta a spus că nu e interesată deloc de Cristian Jitaru, apreciind că acesta a aruncat o grămadă de minciuni pe post.

 

„Băiatul acela minte foarte mult. Nu știu cum a putut să zică că eu îmi doresc relație cu el sau că eu sunt îndrăgostită de el. L-am sunat și l-am înjurat” a spus Berna la Xtra Night Show.

 

Totul a pornit după ce Cristian Jitaru, în urmă cu două zile, în platoul Xtra Night Show, declarase: „Berna susține sus și tare că aș vrea să am o relație cu ea. A venit și a spus că eu o plac, ea trecea printr-o despărțire. Berna cu Mona se cunosc, chiar așa iau toată Puterea Dragostei la rând. Chiar nu e ok. Au fost amândouă în clipuri, au socializat. Dar nu e cazul să vină aici și să zică d-astea, că eu vreau o relație cu ea. Sincer, cred că Mona vrea să ne împăcăm cu orice preț. Îmi zicea că ar vrea să facem cununie, nuntă”.

 

De altfel, și atunci, într-o intervenție telefonică, Berna i-a dat următoarea replică: „După cum văd, Jitaru deja exagerează. Am susținut că doar el m-ar fi plăcut. Dar nu am spus că eu îmi doresc o relație cu tine. Am zis că tu, cum ar veni, m-ai plăcut. Adică în trecut îți plăcea de mine”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest