Berna este gata să se mărite: „De sărbători mergem în Paris și am așa o așteptare...”

 

Blondina a făcut pași importanți în ultima perioadă pentru a-și găsi un cămin stabilit. Declarații exclusive la Xtra Night Show.

 

După mai multe relații tumultuoase, de cinci luni, Berna pare să-și fi găsit marea dragoste a vieții ei. Bărbatul care i-a adus liniștea este fotbalist și trăiește în Brașov, iar povestea de dragoste a început la mijlocul acestei veri. De atunci, cei doi sunt de nedespărțit, iar fata a făcut un pas important pentru a avea o relație stabilă: s-a mutat la poalele Tâmpei, în locuința partenerului ei.

 

Berna este mereu alături de iubitul ei. Este prezentă la fiecare meci al acestuia, locuiesc împreună de două luni. Tânăra lasă impresia că și-a găsit jumătatea și a spus cu subiect și predicat la Xtra Night Show că vrea să facă pasul cel mare alături de bărbatul cu care este acum împreună. De altfel, cei doi vor pleca de sărbători la Paris, orașul îndrăgostiților, de unde blondina se așteaptă să se întoarcă din nou în România cu inelul de logodnă pe deget.

 

„Ieri am făcut cinci luni. Mă duc la meciuri, sunt prima acolo. Ne am mutat împreună de două luni. După două luni, m-am mutat direct la Brașov cu el, n-am mai stat.

Normal că am vorbit despre căsătorie și eu chiar îmi doresc să fiu soția lui, să fac și eu nuntă. Eu chiar îmi doresc acest pas, iar de sărbători mergem în Paris și am așa o așteptare...”, a declarat Berna la Xtra Night Show


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest