Bettyshor, decizie radicală după despărțirea de Romeo Vasiloni: „Se mută definitiv”

 

Denisa Despa a dat din casă. Ea a dezvăluit ce i-a spus prietena Bettyshor, după despărțirea de Romeo Vasiloni.

Bettyshor și Romeo Vasilonin au fost împreună pentru aproape o lună, dar au decis că le este mai bine pe drumuri separate. Bruneta a plecat într-o vacanță la Santorini, în însorita Grecie, Romeo spunând că nu singură, în vreme ce la XNS Denisa Despa a susținut cu totul altceva.

„Eu am vorbit vag cu ea, nu mi-am permis să o întreb despre acest eveniment neplăcut din viața ei, dar în schimb, ea mi-a comunicat că era în Santorini singură, am vorbit aproape zilnic, se distra și știu că urmează pe 28 să părăsească țara și se mută în Italia”, a declarat Denisa Despa, la Xtra Night Show.

Dansatoarea a mai dezvăluit că Bettyshor va părăsi România. „Se mută definitiv, mi-a comunicat că de mult vrea să facă acest lucru, doar că acum simte că e momentul și se simte pregătită (...) Pe ea a deranjat-o faptul că el încă declara că sunt împreună și el pe social media se afla cu o altă tânără domnișoară și din cauza aceasta, noi femeile suntem impulsive și a luat foc mai pe românește și s-a dezlănțuit fata cum trebuie”, a mai spus Denisa Despa.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest