Bianca Adam, detalii la XNS despre participarea la America Express: "A lucrat cu anxietatea mea, cu victima care locuia în interiorul meu”

 

Vloggerița a participat la show-ul care va fi difuzat în curând la Antena 1 și a împărtășit cu telespectatorii Xtra Night Show o parte din experiența trăită.

 

America Express va începe în viitorul apropiat la Antena 1. Până atunci, una dintre participantele la competiție, Bianca Adam, a acordat un interviu pentru Xtra Night Show în care a vorbit despre experiența pe care a avut-o peste Ocean. Vloggerița a făcut echipă chiar cu mama ei și spune că emisiunea – concurs a întărit-o mult, atât fizic, cât și mental. Ea a reușit să-și depășească limitele.

 

"După mult efort, acum mă distrez și mă relaxez cu prietenii din industrie. A fost ceva extrem, a fost ceva care a pus amprenta pe mine și pe mentalitatea mea. A fost experiența care m-a schimbat și sper că pentru totodeauna, asta pentru că schimbarea este una pozitivă.", a declarat Bianca Adam, în exclusivitate pentru Antena Stars.

 

Creatoarea de conținut a mai adăugat că și-a depășit limitele în cadrul emisiunii – concurs ce va începe în curând la Antena 1: "A lucrat cu anxietatea mea, cu victima care locuia în interiorul meu, m-a ajutat să pun în practică tot ceea ce am lucrat patru ani de zile cu terapeuta mea, a fost efectiv testul fizic a ceea ce am lucrat. Nu știu dacă pot să pun în balanță. Fiecare lucru a fost greu, de la cerșit, de la faptul că ajungi să ceri la oameni și să apelezi la puținul lor, pentru că te doare inima să o faci, până la efortul fizic. Fizic mi se părea că nu mai pot să duc cu corpul înălțimea și greutatea mea, dar totuși am reusit. Ceea ce am învățat cu adevărat a fost faptul că noi putem să ducem mult mai mult decât credem."

 

America Express a contribuit și la întărirea legăturii cu femeia care i-a dat viață: "Relația mea cu mama a fost una extrem de bună mereu. Știam că vor fi și divergente și ne vom certa, din cauza testelor psihice puternice. Însă, după toate certurie pe care le-am avut și după toată conexiunea de acolo, relartia noastră este de cinci ori mai puternuica."


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest