Bianca Crenganiș a trăit șocul vieții! Organul care-i crește la loc, deși la extirpat în urmă cu 13 ani: „Are deja 3 centimetri!”

 

Cântăreața se confruntă cu o situație extrem de rară, dar pentru care medicii i-au oferit câteva explicații: regenerarea unui organ din corp, ce a fost scos în urmă cu mai bine de un deceniu.

 

Bianca Crenganiș nu a avut cea mai fericită copilărie, și asta pentru că s-a confruntat cu o boală ce i-a pus în pericol viața. Cântăreața a avut o mare problemă majoră în prima parte a vieții: organismul său nu a produs trombocite. Drept urmare, specialiștii în domeniu au decis că extirparea splinei este cea mai bună soluție pe care o puteau lua. După numeroase tratamente și 12 pastile în fiecare zi, la vârsta de 13 ani aceasta s-a operat și a trebuit să-i fie scoasă splina pentru a putea să supraviețuiască.

 

Potrivit tinerei, ajunsă la 27 de ani, intervenția chirurgicală a fost destul de complicată, având în vedere că a durat circa 7 ore. Iar după aceasta, ea a fost obligată să țină număroase diete alimentare și în plus să învețe să trăiască fără organul de care a fost deposedată în urma operației.

 

Tânăra a avut șocul vieții acum o săptămână, când a făcut un ecograf. Medicii i-au transmis că, deși au trecut 14 ani de când a rămas fără splină, acum îi crește alta în loc. Ea a aflat că e un caz extrem de rar, dar nu știe dacă ar putea fi chiar primul caz din lume, căci abia ce a aflat și ea vestea din partea medicilor.

 

”La 13 ani am scos splina, iar acum îmi crește una accesoriu care are 3 centimetri. Am văzut-o la ecografie. S-au uitat câteva firișoare când am fost operată, iar acum se regenerează. Sper să nu-mi cauzeze probleme ca și prima splină”, a spus Bianca Crenganiș la Antena Stars .


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest