Bianca Drăgușanu, denigrată, în direct, de fiul Clejanilor! Fulgy, aliatul lui Alex Bodi, în scandalul cu blondina! VIDEO

 

În scandalul de proporții dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi a intervenit și Fulgy, care a pus-o la zid de blondină și l-a ridicat în slăvi pe afacerist! Invitat în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”, fiul Clejanilor a făcut o serie de mărturisiri incredibile despre cei doi foști soți!

Fulgy a intrat în atenția tuturor după ce a fost prins de autorități sub influența substanțelor interzise, la puțin timp după ce pe numele surorii lui, Margherita, s-a deschis un dosar penal tot pentru aceeași faptă.

În platoul emisiunii „Xtra Night Show”, Fulgy și-a exprimat părerea sinceră despre Bianca Drăgușanu! Băiatul Clejanilor a ținut să transmită, în direct, că este de partea lui Bodi, moment în care Dan Capatos a intrebat dacă se referă la “Bodi al Biancăi”. Răspunsul tânărului de 23 de ani a luat pe toată lumea prin surprindere, care a făcut acuzații halucinante la adresa divei:

”Nu Bodi al Biancăi, că Bodi e șmecher. Bianca își face treaba”, a spus Fulgy.

În continuare, Fulgy a dezvăluit că afaceristul i-a promis că îl va pune naș la nuntă și la botezul următorului său copil. Astfel că, băiatul Clejanilor i-a adus numai cuvinte de laudă afaceristului pe care l-a numit „milionarul României”.

”Vreau să-l pup pe fratele meu Bodi, care mi-a promis că atunci când se însoară și face copii eu sunt nașul lui. Alex Bodi este milionarul României”, a declarat fiul Clejanilor la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest