Bianca Drăguşanu, despre Gabi Bădălău: "Trăiește în două lumi, nu știe ce vrea!"

 

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit și au decis ca fiecare să o ia pe drumul său în viață. Vedeta nu se lasă cu una cu două și a ținut să reacționeze dur la adresa fostului ei iubit spunând că e o persoană neasumată.

”Nu pot să comentez în niciun fel poziția dânsului, are o poziție destul de stragică câteodată, previzibilă pe alte părți. Nu avem ce să povestim. E un om care nu își asumă nimic și trăiește în două lumi, nu știe ce vrea. Nu pot să stau cu un bărbat care nu știe ce vrea și nu știe să mă facă fericită. Nu vreau să intru în detalii, nu vreau să vorbesc niciodată urât despre un om la care am ținut”, a spus Bianca Drăgușanu la Xtra Night Show.

Contactat de reporterii Xtra Night Show, Gabi Bădălău a afirmat că a decis să pună punct relației deoarece Biancăi Drăgușanu îi plac lucrurile agitate, iar el nu e de aceeași părere. Bianca Drăgușanu a mărturisit că într-adevăr e o o persoană energică și o fire agitată, iar nimeni nu e obligat să stea lângă ea.

”Dacă îi plac lucrurile mai puțin agitate să caute în altă parte că la mine nu se găsesc. Ar înseamna să ne apucăm de cascadorii râsului”, a mai spus Bianca Drăgușanu la Xtra Night Show.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest