Bianca Drăgușanu, detalii inedite despre relațiile cu Cătălin Botezatu și cu Adrian Cristea: „A fost foarte palpitant”/ VIDEO

 

În cadrul unui interviu exclusiv pentru Antena Stars, Bianca Drăgușanu a vorbit cu lux de amănunte despre două dintre cele mai controversate relații în care a fost implicată. Blondina a oferit detalii despre povestea de dragoste pe care a trăit-o alături de Cătalin Botezatu, fiind și bărbatul care a propulsat-o în lumea mondenă, dar și despre relația plină de suișuri și coborâșuri pe care a avut-o cu Adrian Cristea.

Bianca Drăgușanu este cunoscută pentru relațiile tumultoase pe care le-a avut cu diverse persoane publice. Printre ele se numără cea cu Cătălin Botezatu, care a fost chiar cel prin intermediul căruia a devenit cunoscută în lumea mondenă românească, dar și cea cu Adrian Cristea.

În cadrul unui interviu exclusiv pentru „Xtra Night Show”, Bianca Drăgușanu a mărturisit că povestea de amor pe care a trăit-o alături de Cătălin Botezatu a fost una „palpitantă și strălucitoare”. Mai mult de atât, blondina a recunoscut că nutrește sentimente de admirație și dragoste pentru celebrul designer

„A fost foarte palpitant, totul nou, totul strălucitor, totul frumos, a fost cu iubire, cu gelozie. Este în continuare un om foarte important pentru mine, ca și om, ca și carieră, este impunător, este deștept, este modelul meu. Sunt fascinată de el. Ne-am potrivit din foarte mutle puncte de vedere”, a spus Bianca Drăgușanu la Xtra Night SHow.

Cât despre relația Adrian Cristea, Bianca Drăgușanu a spus că la momentul respectiv „a fost ce trebuie” și că de el a învățat să se iubească mai mult și să fie mai egoistă.

„Am avut vreo 5-6 ani de relație cu Adrian, ala cel moment a fost ce trebuie. Am învățat să fiu mai egoistă, să mă iubesc mai mult, prima oară să te pui pe tine, așa era el, nu îi păsa nimic din ce se întâmpla în jurul lui. A fost o experiență a vieții mele, nu îmi aduc aminte cu regret, a fost frumos la vremea aceea”, a spus blondina și despre fotbalist.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest