Bianca Drăgușanu, după ce s-a aflat în același local cu Gabi Bădălău și Alex Bodi: „Oameni care s-au iubit la un moment dat”

 

Diva a reușit să-i aducă în același loc pe fostul soț și fostul iubit. Cu care dintre cei doi a interacționat și pe care nu l-a băgat în seamă.

 

Bianca Drăgușanu obișnuiește să ia masa în restaurantele de fițe din nordul Bucureștiului. Așa s-a întâmplat și în weekend, dar un aspect a fost total deosebit. În localul în care s-a aflat blondina au intrat și Alex Bodi și Gabi Bădălău. Diva a vorbit doar cu fostul ei soț, în vreme ce pe fostul partener l-a ignorant. În exclusivitate pentru Xtra Night Show, în dialog cu Horațiu Tudor, vedeta și-a explicat poziția.

„Am luat cina cu fetele mele. Unde plecați? Mă lăsați aici singură cu domnul Horațiu care e necăsătorit. Da, l-am văzut (nr. pe Alex Bodi). Bineînțeles (nr. că au vorbit). Ne-am salutat, mi-a urat poftă bună. Unde e mașina mea? Eu nu l-am văzut (nr. pe Gabi Bădălău). Nu mă interesează. Nu e nevoie (nr. să-și ceară scuze), nu sunt supărăcioasă. Sunt alți bărbați în lume care să fie politicoși, în funcție de cum au fost crescuți, nu mă interesează. El e foarte bine. (nr. Alex Bodi) Normal că știu (nr. unde va pleca în vacanță fostul soț). Nu e aceeași destinație. Nu pot să vă spun eu, să vă spună el. Nu avem aceeași destinație. Noi suntem doar prieteni civilizați, oameni care s-au iubit la un moment dat și totul okay. Am doar pace în suflet”, a spus Bianca Drăgușanu la Xtra Night Show


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest