Bianca Drăguşanu, furată la resturant! Ce obiect preţios i-a fost sustras

 


În urmă cu trei săptămâni, Bianca Drăgușanu a trecut prin momente de panică. Potrivit Xtra Night Show, în exclusivitate, vedeta a rămas fără telefonul mobil. În timp ce se afla la un restaurant de lux de pe șoseaua Nordului, Bianca Drăgușanu a fost jefuită.

Aceasta a mers la baie și și-a lăsat telefonul pe marginea chiuvetei, moment în care o altă femeie i-a sustras bunul și a fugit cu el. Bianca Drăgușanu a reacționat imediat, iar managerii restaurantului au făcut un apel la toți clienții că vedetei i-a fost furat dispozitivul.

Norocul Biancăi Drăgușanu însă a fost faptul că mai deținea încă un astfel de telefon, așa că a reușit prin intermediul serviciului de localizare să afle cu exactitate unde a ajuns telefonul ei.

Din cauza faptului că hoața și-a dat seama că nu poate folosi în niciun fel dispozitivul, fiind blocat cu parolele Biancăi Drăgușanu, aceasta de frică a aruncat telefonul în iarbă. După câteva minute, Bianca Drăgușanu a reușit să-l recupereze, fiind la câțiva metri de restaurantul unde a avut loc întreg jaful.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest