Bianca Drăgușanu, la Xtra Night Show: „Cu dragostea stau perfect, de la bine în sus!”

 
+2 click pentru
galerie

După numeroase despărțiri, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău sunt din nou împreună. Cei doi au fost surprinși de reporterii Xtra Night Show.

 

Relația dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău este una tumultoasă. Cei doi au fost în mai multe ocazii pe punctul de a se despărții, dar, probabil, fac asta pentru că e dulce împăcarea. Cu câteva zile în urmă, la propria prezentare de rochii de mireasă, Bianca Drăgușanu a fost adusă cu mașina de fiul de milionar.

 

Chiar dacă cu puțin timp în urmă am vorbit despre o nouă ruptură în relația dintre cei doi, iată că idila dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău continuă. Cei doi au părut foarte apropiați când au sosit la evenimentul în care diva și-a prezentat propriile creații de rochii de mireasă.

 

Într-un interviu acordat pentru emisiunea Xtra Night Show, Bianca Drăgușanu a dat de înțeles că relația cu Gabi Bădălău merge excelent: „Cu dragostea stau perfect, de la bine în sus. Nu sunt chiar singură, dar sunt mai discretă, să zicem așa”.

 

Nu doar de planul sentimental e mulțumită vedeta, ci și de faptul că a reușit să-și mențină formele de acum 10 ani: „Sunt foarte bine, mulțumesc.Mă bucur că sunt la fel de activă ca acum 10-12 ani, când am participat la prima prezentare de rochii de mireasă. Am îmbrăcat o rochie chiar de atunci. Ce e important că am rămas în aceeași formă fizică, în aceleași dimensiuni”.

 

Bianca Drăgușanu a dezvăluit în urmă cu ceva timp că vrea să ajungă în fața altarului și să se căsătorească, mai ales că e de părere că a treia oară cu siguranță va fi cu noroc. Vedeta a mărturisit că se va mărita atunci când va vrea Dumnezeu, dar va face și acest pas.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest