Bianca Drăgușanu, planuri mari cu Gabi Bădălău: „Să rămâi însărcinată pe cale naturală cu minim efort”

 

Blondina a trecut zilele acestea pentru medicul ei ginecolog. Ce a mărturisit diva în exclusivitate pentru Xtra Night Show.

 

Chiar dacă în ultima perioadă s-a speculat că relațiile dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău nu ar fi cele mai bune, blondina a ținut să contrazică aceste zvonuri. În exclusivitate la Xtra Night Show, ea a dezvăluit că are planuri mari cu omul de afaceri, cu care își dorește să aibă nu doar unul, ci 7 copii!

 

„Nu sunt gravidă, dacă asta vrei să mă întrebi. Noi (n.r. ea și medicul ginecolog) în această seară, cu domnul doctor ginecolog pentru că a trebuit să spun treaba asta, am vorbit despre viitorul nostru. Îndepărat (n.r. viitorul în care va mai avea un copil)? Dar de ce nu apropiat? (...) Mie îmi plac foarte mult copiii și sunt fericită să vă dau această veste că în viitorul apropiat da, îmi mai doresc copii. Ce o vrea Dumnezeu. Nu au fost niciodată altfel decât bune (n.r. relațiile cu Gabi Bădălău). Mai mulți chiar (n.r. vrea mai mulți copii cu Gabi Bădălău). Eu îmi doresc 7. Ce e mai frumos decât să ai copii frumoși”, a mărturisit Bianca Drăgușanu

 

Diva își dorește să rămână gravidă pec ale naturală! „Eu am vorbit cu domnul doctor în seara asta, să știi, și am vorbit toate posibilitățile cum poți să rămâi însărcinată pe cale naturală, într-adevăr, cu minim efort. (...) Eu trebuie să fiu atentă pentru că orice tratament se urmează minim trei luni și ca să ai rezultate ne vedem peste trei luni, în martie, să vedem dacă totul este vizibil sau este invizibil”, a adăugat vedeta.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest