Bianca Drăgușanu, un nou atac subtil la adresa Claudiei Pătrășcanu: „Proștii au mintea odihnită si nu mă pot supăra”/ VIDEO

 

Face ce face și mai aruncă o săgeată! Războiul dintre Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu devine din ce în ce mai aprig, iar după declarațiile defăimătoare pe care artista le-a făcut la adresa blondinei, aceasta a reacționat și a decis să o dea in judecată pentru denigrarea imaginii. Chiar și așa, iubita lui Gabi Bădălău nu s-a putut abține și a lansat un nou atac subtil la adresa fostei partenere de viață a afaceristului!

Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu au fost protagonistele unui scandal de proproții, după ce artista a spus despre blondină că nu este deloc un exemplu demn de urmat, în cadrul unui interviu pentru Antena Stars.

Ulterior, Bianca Drăgușanu a spus că o va da în judecată pe Claudia Pătrășcanu din cauza declarațiilor defăimătoare, iar acum a lansat și un atac subtil la adresa artistei!

„Nu mă supără nimeni. Numai proștii au mintea odihnită și mă pot supăra. Dacă le adunăm pe toate, nu fac doi bani. Unele nu pot dormi noaptea că eu sunt bine. Cine sunteți voi ca să vă dați cu părerea și de ce credeți că pe mine m-ar interesa ce spuneți voi?”, a spus Bianca Drăgușanu pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest