Bianca Iordache a sărbătorit împlinirea a 30 de ani în același club cu Alex Bodi: „Multe se simt deja bătrâne, eu parcă am 20!”

 

Modelul a schimbat prefixul și a dat o mega petrecere într-un club în care se afla și fostul iubit, Alex Bodi, cel care a adus-o în lumina reflectoarelor.

 

Bianca Iordache a venit în platoul Xtra Night Show pentru a povesti cum e viața la 30 de ani! Ea a dat o mega petrecere la care au participat mai multe vedete din showbiz-ul autohton, în locația respectivă aflându-se și Alex Bodi, fost partener al divei. În cadrul emisiunii Xtra Night Show, bomba sexy a showbiz-ului românesc a fost întrebată dacă a primit urarea specială din partea fostului ei partener de viață. A zâmbit, a ezitat să răspundă, însă a mărturisit că și dacă i-a spus, și dacă nu, este omenesc. Bianca Iordache a recunoscut că în ultima vreme s-a văzut de mai multe ori cu Alex Bodi, întâlnindu-se accidental în cluburi.

 

”Crezi că are rost să vorbim despre asta? Și dacă a dat, și dacă n-a dat, tot suntem oameni, și dacă mi-a dat e normal, și dacă nu mi-a dat e normal. Frecventăm aceleași locuri, eram în același club. Nu a ieșit niciun scandal”, a povestit Bianca Iordache la Xtra Night Show.

 

Modelul a spus că se simte perfect la 30 de ani: „Eu mă bucur de viață. Toate vin la timpul lor. Și câte o să mai vină. La 25 de ani mă vedeam la 30 de ani cu familie și cu copil, așa că nu mă gândesc la viitor. Ca și femeie, la 30 de ani te simți deja bătrână. Acum mi-a trecut, sunt bine-mersi. Mă simt la 30 ca la 20”.

 

Cum pe ecran au rulat mai multe poze cu vedeta, Dan Capatos a întrebat-o cât se câștigă dintr-o astfel de carieră. Bianca a evitat un răspuns tranșant: „Ai avantaj și prin faptul că câștigi bani și că ai avantajul de a te plimba, de a călători. Contează foarte tare contactele, important este să te promoveze cineva. Degeaba am făcut poze pentru anumiți fotografi, dacă ei nu sunt mai departe cunoscuți. Norocul e esențial. Publicitatea contează foarte mult. Am avut în plan să rămân în Dubai, dar m-am întors acasă și pornirea a fost mai grea”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest