Boala lui Leon, fiul lui Kamara, cauzată de o eroare a medicilor care l-au adus pe lume! Trebuie să fie operat din nou/ VIDEO

 

Fiul lui Kamara a fost supus la numeroase intervenții  chirurgicale încă de la naștere, chiar dacă în momentul în care a fost scos din pântecele mamei, nu avea nicio problemă de sănătate. Invitat în platoul emisiunii “Xtra Night Shiw”, artistul a dezvăluit cum a ajuns micuțul să se îmbolnăvească, dar și care mai sunt riscurile de care încă nu a scăpat fiul său.

Potrivit spuselor lui Kamara, micuțul Leon trebuie să treacă printr-o nouă intervenție de miotenofasciotomie cât mai repede, iar dacă nu se va întâmpla acest lucru, există o șansă foarte mare să i se strâmbele oasele.

Kamara a spus că de fiecare dată când fiul lui crește, mușchii lui nu se dezvoltă, însă oasele se lungesc, motiv pentru care are nevoie urgentă de intervenția chirurgicală. Artistul a mai dezvăluit că toate operațiile trebuie făcute până când micuțul lui va crește.  

„Până acum au fost tratamente în multe țări: Germania, Turcia, acum în Spania pentru că am făcut și anul trecut o operație de miotenofasciotomie. Când simți că nu mai poți, consider că e ok să spui, că e vorba și de cel implicat, Leon. La fiecare puseu de creștere mușchii îi rămân mici și oasele se fac mai lungi. Există riscul să i se strâmbe oasele. Această intervenție pe anul ăsta venea în luna mai, cel târziu, dar din cauza pandemiei a fost amânată. Doctorul a venit în România si l-a evaluat. A zis că poate să o facă în septembrie. Aceste intervenții trebuie făcute până crește mare ca noi. (…) Dacă nu s-ar opera la timp, problemele ar fi ireversibile. Oasele, dacă se duc într-o direcție, nu mai ai ce să mai faci. Când era mic nu părea să aibă așa probleme și am văzut mâna stângă că se îndoaie un pic.”, a spus Kamara la Xtra Night Show, emisiune difuzată pe Antena Stars.

Boala lui Leon, fiul lui Kamara, cauzată de o eroare a medicilor

Kamara a dezvăluit că deși fiul lui s-a născut fără nicio problemă de sănătate, din cauza unei erori medicale, viața micuțului său s-a schimbat totalmente. Se pare că medicii care l-au adus pe lume nu l-au băgat la incubator așa cum ar fi trebuit și ar fi fost alăptat șase ore de la naștere, lucru care a dus la un stop cardiorespirator.  

Afecțiunea lui de bază de tripareză spastică care a venit în urma unei paralizii cerebrale cauzată după naștere, pentru că el s-a născut normal. În urma faptului că nu l-au pus în incubator și l-au alăptat la 6 ore de la naștere, a făcut un stop cardiorespirator și de aici problemele”, a mai spus artistul la XNS.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest