Bogdan de la Ploiești a rupt trending-ul pe Youtube! „Am unul dintre cele mai bine plătite canale din România!”

 

Unul dintre cei mai în vogă artiști din România, Bogdan de la Ploiești, a mărturisit la Xtra Night Show că a strâns o avere din mediul online.

 

Bogdan de la Ploiești, pe numele real Bogdan Marian Aldea, este un interpret de manele care a ajuns rapid pe placul publicului. Talentul său muzical l-a propulsat pe cele mai înalte poziții ale trending-ului din România, de unde își privește în jos concurența.

 

La emisiunea Xtra Night Show, Bogdan de la Ploiești a recunoscut că această ascensiune i-a adus și mari satisfacții financiare. Artistul a dezvăluit că nu doar din concerte reușește să căștige sume uriașe, ci și din mediul online, acolo unde a bubuit la începutul pandemiei. El a mărturisit că câștigă bani frumoși din YouTube și colaborează cu o firmă de monetizare foarte bună care îi dă bani pentru orice apariție de-a sa indiferent de platforma de socializare. Cântărețul spune că e printre cei mai bine plătiți artiști din România în ceea ce privește monetizarea.

 

„Din YouTube se fac bani frumoși acolo în prezent, sunt contracte și mai mari cu procedentul, dar și mai mici, sunt mai multe firme care monetizează. Eu am contract cu o firmă care conține orice apare cu Bogdan de la Ploiești, dacă pui pe Tik Tok ceva cu mine și de acolo se monetizează. La mine se plătește printre cele mai bine canale din România”, a spus Bogdan de la Ploiești.

 

Bogdan de la Ploiești, 25 de ani, a dezvăluit că până să se apuce de muzică a jucat fotbal timp de 10 ani. Acum nu are niciun regret că a renunțat la sportul rege, întrucât iubește muzica, iar aceasta i-a adus numeroase satisfacții, inclusiv pe plan financiar.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest