Brigitte, la un pas să divorțeze de Florin Pastramă, din cauza certurilor dese! A izbucnit în lacrimi, în direct: „Nu știu de ce face asta!”/ VIDEO

 

Brigitte a izbucnit în lacrimi, în direct, din cauza tensiunilor care există între ea și Florin Pastramă. Vedeta a recunoscut că a ajuns la limita disperării din cauza comportamentului partenerului de viață.

Brigitte și Florin Pastrama trec printr-o perioadă delicată a mariajului! Cei doi s-au separat de mai bine de o săptămână, potrivit spuselor vedetei, după ce afaceristul ar fi înjurat-o în fața unor muncitori care lucrau la casa lor.

„Eu îmi fac un gard în curte, erau muncitorii pe acolo, și din cauză că el mă înjura pe acolo foarte rău, i-am zis să se ducă la maică-sa, și el a plecat, și de atunci nu am mai vorbit. Nu mai știu a câta plecare de acasă este, este a doua din luna asta. Mama lui este bolnavă, este în spital, am înțeles că a fost operată. Eu nu am fost cu el, nu am vorbit cu el, nu mi-a dat nici un mesaj, nu m-a căutat, eu l-am căutat. Acum, de o săptămână de cânt sunt singură, nici nu ai idee câți oameni mi-au zis tot felul de lucruri rele, ba de mine, ba de Florin, ba de cum văd ei situația. Nu pot să fac pe victima, nu pot să acuz pe nimeni”, a spus Brigitte.

Vizibil afectată de situația în care se află cu soțul ei, Brigitte a mărturisit că nu mai știe cum să procedeze în ceea ce îl privește pe Florin Pastramă, însă nu este pregătită să ia vreo decizie radicală, știind că ar fi una pe baza nervilor și stresului pe care acesta i le-a provocat.

„În momentul în care omul acesta are niște probleme grave, eu nu sunt în măsura în care să arunc în el. De aceea nu pot să arunc în cineva care se află în situația în care se află el, să fie pus în situația de a-și putea pierde mama. Cel mai bine e ca eu acum să nu fac nimic și să aștept ca lucrurile să se limpezească, decât să iau vreo decizie la nervi. Nici nu pot să fac ceva. Și nici nu pot să îl ajut. Ce pot să fac eu în situația asta? Decât să plâng și să mă rog, pentru ceea ce mi se întâmplă. Merit o explicație, de ce face asta. Nu știu de ce face lucrurile astea”, a declarat, printre lacrimi, Brigitte Sfăt, la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest