Brigitte Pastramă, dezvăluiri la Xtra Night Show: „Am niște gâlme. Am multe!”

 

Vedeta ar putea să ajungă repede pe mâna doctorilor, date fiind problemele de sănătate cu care se confruntă.

 

Munca pe care o depune de ceva vreme încoace la terasa Jungla pare să nu o epuizeze doar psihic pe Brigitte Pastramă, ci să-I aducă și o serie de probleme de ordin fizic. Ea susține că a muncit până la epuizare și are o serie de dureri pe care nu și le explică.

 

Vedeta a dezvăluit la Xtra Night Show că de aproximativ o lună are dureri foarte mari în zona dreapta a corpului, însă spune că momentan nu a ajuns la medic, iar durerile sunt din ce în ce mai puternice. Ea speră însă să nu fie nimic grav și se gândește că totul ar fi din cauza faptului că a stat în curând în timpul amenajării terasei.

 

”Mă doare toată partea dreapta, tot tot. Sper să fie de la curent, să nu fie alte probleme. Mă doare foarte rău, rău de tot, uneori noaptea mă trezesc amorțită total. Am niște gâlme, am zis să mă duc să-mi fac un RMN, am multe, se umflă tare. Am lucrat foarte mult la terasă că nu erau puse geamurile.  Mă doare de o lună și ceva, de la mijlocul coloanei”, a spus Brigitte Pastramă la Antena Stars.

 

Terasa Jungla este aproape gata, iar soții Pastramă, cu un pic de efort ar putea-o inaugura chiar în această lună. Singurul impediment îl constituie situația din țară, marcată de restricțiile cauzate de pandemia de Covid 19.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest