Brigitte Pastramă, încă o tentativă să devină mamă! „Problema e la el, are bebelușii ăia mai leneși, mai puturoși”

 

În cadrul emisiunii Xtra Nighe Show, vedeta a dezvăluit că își dorește un nou copil, însă exclude din start inseminarea artificială.

 

Faptul că Brigitte și Florin Pastramă își doresc să devină părinți este de notorietate. Este cunoscut faptul că, în urmă cu câțiva ani, cei doi au apelat la fertilizarea în vitro pentru a avea un copil, însă sarcina nu a fost dusă până la capăt. Brigitte nu a suferit atunci doar o traumă psihică, ci a avut și o serie de probleme fizice, astfel încât nu ar dori să mai apeleze la această metodă.

 

La Xtra Night Show, Brigitte Pastramă a mărturisit în fața tuturor că vrea să devină din nou mamă, de data aceasta alături de sufletul ei pereche, Florin Pastramă. Diva a povestit că nu este prima dată când ei își doresc acest lucru deoarece în trecut au apelat le fertilizarea în vitro pentru a avea un copil, însă nu s-a arătat a fi un succes și a pierdut sarcina.

 

”Ne dorim normal, încercăm să facem, dar nu mai vrem să facem tratament că m-am simțit rău un an de zile după tratamentul de fertilizare și m-a și costat al naibii de mult. Și nu e o perioadă bună să investești. M-am simțit foarte rău, trebuie să-ți dai injecții singură, două pe zi, mai ales după ce nu mai faci tratamentul îți e rău. După ce am pierdut sarcina mi-a fost foarte rău din cauza tratamentului hormonal, am făcut și chisturi. Nu te afectează când îl faci, te afectează după un an. Problema nu a fost la mine, la el e problema, el are bebelașii ăia ai lui mai leneși, mai puturoși”, a spus Brigitte Pastramă la Xtra Night Show.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest