Burtica lui Haziran a crescut! Ce să fie oare? Declarații exclusive la Xtra Night Show: „Avem și numele pregătit!”

 

Haziran și Luis Gabriel au fost în platoul Xtra Night Show pentru a discuta despre imaginea care i-a pus pe jar pe fanii lor.

 

Haziran și Luis Gabriel formează unul dintre cele mai iubite cupluri din lumea muzicii de petrecere. Recent, în cadrul unui videoclip urcat pe youtube, fanii au remarcat un detaliu care a ridicat numeroase întrebări: burtica lui Haziran este vizibil mai mare. Cuplul a participat la emisiunea lui Dan Capatos unde a vorbit despre posibila sarcină.

 

Logodnica lui Luis Gabriel a mărturisit că încă nu știe cu certitudine dacă este însărcinată, dar își dorește foarte mult să devină mamă. Se pare că blondina a refuzat să facă un test de sarcină și a spus că vrea să mai aștepte câteva săptămâni.

 

,,Nu știm nici noi încă dacă este sigur, mai așteptăm. Nu am făcut un test de sarcină, îmi este teamă să fac. Am mai făcut în trecut și mi-a ieșit negativ, atunci am fost foarte dezamăgită. Mai așteptăm doua săptămâni și când vom ști sigur o să facem anunțul.”, a declarat Haziran

 

Luis Gabriel nu a ascuns că își dorește foarte tare să devină tată și a precizat că nu e deloc deranjat de speculațiile care au apărut în media cu privire la posibila sarcină. ,,Ne dorim foarte mult un copil. Las lumea să vorbească pentru ca mi-ar plăcea să fie așa.”, a declarat Luis Gabriel.

 

Având în vedere că e îndrăgostit până peste cap de Haziran, Luis Gabriel a precizat că își dorește ca aceasta să dea naștere unei fetițe care să-I semene perfect: ,,Ne dorim să fie o fetiță. Avem și numele pregătit, astfel că dacă o să fie fetiță o să-i punem numele de Meleym, noi ne am gândit la nume de când ne-am cunoscut”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest