Călin Geambașu, atac furibund la adresa tatălui său, după l-a acuzat că ar fi încercat să își incendieze propria mamă! VIDEO

 

Invitat în cadrul emisiunii “Xtra Night Show”, Călin Geambașu a lansat un atac furibund la adresa tatălui său, după ce Petre Geambașu l-a acuzat că a încercat să își incendieze propria mamă! Care este adevărul, de fapt?

Deși apele păreau că s-ar mai fi calmat între Călin și Petre Geambașu, războiul dintre cei doi a repornit în momentul în care tatăl artistului l-a acuzat pe fiul său că ar fi încercat să ii dea foc propriei mame. Petre Geambașu a făcut publică și o filmare prin care voia să demonstreze că vorbele lui sunt adevărate, însă proba nu a fost suficient de bună, dat fiind că nu exista nicio urmă de foc, așa cum menționase.

Aflat pe canapeaua din platoul emisiunii “Xtra Night Show”, Călin Geambașu a mărturisit că scandalul dintre el și tatăl s-au ar fi reizbucnit din cauza banilor, mai precis, după ce au apărut într-o emisiune TV și nu s-ar fi înțeles la capitolul onorariului.

Totodată, artistul a infirmat toate declarațiile făcute de tatăl său, mărturisind că nici el, nici mama lui nu și-au facut datoria de bunici, indiferent de sacrificiile pe care acesta le-a făcut ca să înțeleagă cu cei care i-au dat viață.  

„Nu eu am o problemă cu părinții mei, ci ei. Eu tot ce le-am cerut a fost să-și ia în serios calitatea de bunici, dar de aici au început ca să acopere greșelile că să vină cu tot felul de acuzații care mai de care mai fantasmagorice, acum au venit cu asta cu incendiile, asta a pus capac. Incendiile astea au fost numai în mintea lui. Ei în loc să-și ia calitatea de bunici în serios, ei se țin de așa ceva (n.r. acuzații grave). Anul trecut a fost totul normal, au fost la piscină, au venit la noi în vizită...am ieșit împreună, la noi acasă. Treaba s-a stricat atunci când vine vorba de datorii, ne-a dat afară din casă, eram cu copilul. El vine cu aceste acuzații terifiante apocaliptice, tot el pune în mod acuzator filmarea, dar fără să nu fie niciun incendiu acolo”, a spus, indignat, Călin Geambașu


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest