Care ar fi, de fapt, motivul pentru care Silviu Prigoană nu vrea să își lase copiii să stea cu Adriana Bahmuțeanu: “Este inuman!”

 

Silviu Prigoană a oferit un interviu exclusiv pentru “Xtra Night Show” în care a dat de înțeles care ar fi, de fapt, motivul real pentru care nu vrea să își lase copiii să stea cu Adriana Bahmuțeanu.

Între Silviu Prigoană și Adriana Bahmuțeanu s-a iscat un scandal de proporții, după ce instanța a decis ca cei doi să se întâlnească și să organizeze împreună aniversările copiilor. La scurt timp de la decizia magistraților, jurnalista a mărturisit că fostul soț nu își dorește să îngroape securea războiului, în ciuda tuturor eforturilor pe care le-a făcut în acest sens.

Silviu Prigoană a dezvăluit pentru Xtra Night Show că nu își dorește să aibă niciun fel de relație cu fosta soție, din cauza modului neglijent în care a avut grijă de copii. Potrivit spuselor sale, în cei doi ani cât micuții s-au aflat sub tutela mamei, au mâncat numai fast food și pizza, un stil de viață care l-a afectat grav pe fiul cel mare.

„După ce a decedat mama l-am mutat și pe tata la mine. Ne-a prins pandemia aici pe toți. Am renunțat la tot personalul pentru că asta a fost voința tatălui meu. Eu am fost mamă, tată, bucătăreasă, spălătoareasă... A fost foarte complicat în perioada respectivă. Șase luni nu am avut nimic, nici menajeră. A fost totuși o perioadă fructuoasă din punct de vedere al relaționării între copii și bunic, între mine și tata, între mine și copiii. Au stat la mama lor vreo 2 ani și jumătate timp în care ne-am văzut sporadic. (...) Am gătit ciorbă, supă, fripturi. Trebuia să fac mâncare gătită la copii. Trebuia să mă orientez înspre regimul lui alimentar pentru că el nu are voie să mănânce supracaloric. La mămică lor e simplu: dăm telefon, vine pizza și toată lumea e fericită. Aici nu e așa. A mâncat 3 ani de zile încontinuu pizza. Ajunge”, a spus Silviu Prigoană pentru Antena Stars.

Mai mult decât atât, Silviu Prigoană a mărturisit că de fiecare dată când cei mici merg acasă la mama lor, se întorc bolnavi și “umflați” cu melci și cu diverse produse alimentare nesănătoase. Astfel că afaceristul încearcă pe cât posibil să îi țină departe pe aceștia de Adriana Bahmuțeanu.

„De când sunt la mine, de trei ani de zile n-au fost răciți, nu au fost bolnavi. Au avut mici momente când mergeau la mama lor și se umflau cu melci și cu diverse, pe urmă 2 zile probleme. A plecat copilul la 28 de kg și a venit la 65 după 2 ani jumătate. Avea dublu greutății la vârsta lui. A trebuit să-l slăbesc 15 kg într-un an de zile. Acum facem eforturi să ne menținem. (...) Copiii mei s-au apucat singuri să învețe japoneză și chineză. Am încercat fiind diferență de aproape 4 ani între ei să stea mai mult separat și să aduc să fie fiecare cu gașca lui. (...) Probabil ei învață limbile astea ca să se ascundă de mine să nu înțeleg eu sau probabil să aibă comunicare cu mama lor. Da (n.r. - spune că Adriana vorbește limbi străine). Păi dacă nu înțelege ce nu e bine pentru copiii lor, copiii iau atitudine și se specializează”, a continuat el.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest