Carmen Grebenișan a dezvăluit la Xtra Night Show pe ce-și cheltuie banii! „Mi-e foarte greu să investesc în produse”

 

Cunoscuta influenceriță a admirat bijuteriile de lux la un eveniment monden, dar a spus că se ghidează după alte principii când își cheltuie banii.

 

Echipa Xtra Night Show s-a întâlnit cu Carmen Grebenișan la un eveniment monden, unde vedetele din showbizul românesc au admirat, iar unele din ele chiar au cumpărat, bijuterii de lux. Influencerița face parte din prima categorie, preferând doar să privească. Ea a a mărturisit că și-a cam schimbat gusturile între timp, deoarece înainte nu îi plăceau accesoriile foarte strălucitoare. Deși pare greu de crezut, influencerița nu cheltuie atât de mulți bani pe accesorii de lux.

 

Ea a spus, în exclusivitate pentru Xtra Night Show, că îi place să investească banii în cu totul alte direcții: și anume în călătorii. Frumoasa blondină este de părere că nu este bine să investești în produse, lucruri sau alte servicii care își pierd valoarea într-un timp foarte scurt.

 

”Știu că trebuie să investesc, pentru că așa se cuvine. Mi-e foarte greu să investesc în produse care se pierd de-a lungul timpului sau care se devalorizează foarte repede”, a povestit Carmen Grebenișan

 

Și, în afară de călătorii, ea a recunoscut că a mai investit mult în locuința în care stă, tocmai pentru a o transforma într-o casă de vacanță și astfel să se simtă tot timpul ca în excursii: ”Să se resimtă ca și cum aș fi în vacanță în fiecare zi. Ăsta a fost targetul meu și chiar l-am îndeplinit. Am avut multe dimineți în care mă trezeam și am zis că nu îmi vine să cred că s-a întâmplat exact cum mi-am dorit totul”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest