Carmen Grebenișan face toate sacrificiile pentru Lilian Brînzari la Dancing on Ice: ”Genunchii mei sunt violet mov”

 

Vloggerița face tot ce-i stă în putință să împlinească visul partenerului său de la Dancing on Ice. La Xtra Night Show, Carmen Grebenișan a vorbit despre eforturile pe care le face pentru o cauză nobilă.

 

Aseară, Carmen Grebenișan și Lilian Brînzari au fost în platoul Xtra Night Show, după ce au stârnit ropote de aplauze în weekend la Dancing on Ice. Scopul pentru care lupăt cei doi este unul nobil: Lilian își dorește să deschidă o școală de patinaj la Chișinău, pentru a putea să le ofere și altor copii talentați șansa de a patina și a evolua în acest domeniu.

 

”Împreună cu Carmen luptăm pentru a deschide o școală de patinaj la Chișinău, pentru a le oferi copiilor talentați multe șanse și pentru a redeschide o nouă ușă de patinaj în Moldova”, a spus Lilian Brînzari la Antena Stars.

 

Pentru Carmen Grebenișan e prima experiență pe gheață, iar asta s-a lăsat cu multe vânătăi. Ea e foarte ambițioasă și vrea cu orice preț să-i iasă toate mișcările alături de partener, chiar dacă asta necesită și sacrificii. Ea spune că a cazut de numeroase ori pe gheață, însă acum nici măcar nu mai numără vânătăile de pe picioare, ci se ridică și merge mai departe pentru a face un show de senzație.

 

”Îmi e foarte greu, e mult mai greu decât mi-am imaginat. Mi-am dorit încă de dinainte, niciodată n-am mai patinat și n-am mai făcut un sport. Am luat-o de la 0 total și e foarte greu. Nu vreau să vă arăt genunchii mei care sunt violet mov, sunt multe vânătăi, dar deja nu mai contează, nu le mai număr”, a spus vloggerița.

 

Carmen Grebenișan și Lilian Brînzari au pus în scenă un dans pe gheață care le-a tăiat respirația tuturor din sală, dar și vedetelor de la masa juriului care au avut multe cuvinte frumoase de spus despre momentul creat de cei doi.

 

„Carmen, ești superbă. Arătați foarte frumos, aveți un potențial foarte mare. O să evoluați mult. Umerii jos!”, i-a complimentat Elwira Petre, care le-a oferit nota 6,5.

 

„Lilian, mie mi-ai plăcut. Sunt de părere că ai patinat foarte frumos. MIe mi-a plăcut”, a declarat Simona Pungă care le-a oferit nota 6

 

„Sunteți o pereche contrastantă, arătați foarte frumos împreună. Carmen, felicitări. La dans era vorba de flirt, nu? Carmen, ai avut emoții”, a spus Mihai Petre, care le-a oferit nota 6.

 

„Dragii mei, mi-a plăcut ce am văzut. Foarte bine v-ați descurcat Nu legați elementele foarte bine, sunt sacadate”, a spus Cornel Gheorghe care le-a oferit nota 6.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest