Casa unei vedete din România, spartă de hoți pentru a doua oară! Are nevoie de psiholog din cauza traumei: “Ei, în curte, eu, în casă”/ VIDEO

 

Teroare mare pentru o vedetă din România a cărei casă a fost spartă de hoți de două ori! Invitata în cadrul emisiunii “Xtra Night Show”, artista a dezvăluit că are nevoie de ajutor specializat din partea unui psiholog, din cauza traumei create de ultimele două evenimente din viața ei.

Emilia Mușală, căci despre ea este vorba, a trecut pentru a doua oară consecutiv printr-o situație care a împins-o la limita răbdării. După ce a fost jefuită, iar din casa ei au fost furate mai multe obiecte de valoare și sume mari de bani, la o distanță de doar șapte zile, cântăreața a trecut din nou prin aceeași traumă.

Potrivit spuselor sale, la cel de-al doilea jaf, casa a fost vandalizată de-a dreptul de hoți. Emilia Mușală a mărturisit că până și autoritățile au fost uluite de modul în care îi arăta locuința, menționându-i că in 20 de ani de activitate nu au văzut niciun caz similar.

”Casa trebuie renovată, era devastată. Au rupt tot ce se putea rupe, de la sertare până la paturi, saltele, ușa de la intrare, tot ce se putea distruge s-a distus. Eu după prima spargere am făcut contract cu firma de pază, dar a fost 1 iunie, nu s-a lucrat... după 5 zile am rămas singură, nu m-am gândit că o să intre a doua oară. Poliția a zis că în 20 de ani de carieră au văzut două cazuri ca ale mele”, a spus Emilia Mușală.

Emilia Mușală a povestit că în timpul celui de-al doilea jaf se afla la vecina sa, fiind chemată de către aceasta cu doar câteva minute înainte ca hoții să opereze. Din cauza traumei create, artista are nevoie de psiholog.

”Nu eram acasă deoarece am avut un noroc chior, că m-a chemat o vecină să mănânc. Am văzut filmările în care în momentul în care se sting luminile la parter să urc ei își dădeau semnele, ei erau în curte când eu eram în casă. Când eu dădeam să mă duc să mă culc, ei își dădeau semnele să intre pe ușă și atunci am vorbit cu vecina și mi-a zis hai la mine. Nici nu vreau să mă gândesc ce s-ar fi putut întâmpla. Nu locuiesc singură, e stupid că la 40 de ani să dorm cu prietena în pat. (...) Mă duc la psiholog, nu mai conduc noaptea, mi-au luat 6000 de lei din portofel”, a mai spus ea la Xtra Night Show.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest