Cât a câștigat Oana Zăvoranu din clinica medicală într-un singur an: „Sunt bani curați, nu furați!”

 

Oana Zăvoranu a dat lovitura în afaceri! În exclusivitate la Xtra Night Show ea a dezvăluit cu câți bani rămâne în buzunar la final de an de pe urma unității medicale pe care o conduce.

 

Oana Zăvoranu este o femeie de afaceri de succes. O demonstrează cifrele. Vizitată de reporterii Xtra Night Show, frumoasa brunetă a explicat cum își conduce business-ul și cât de mult a crescut acesta în cei 5 ani de când l-a pus pe picioare. Diva a primit reporterii Xtra Night Show în biroul ei, unde luxul este vizibil la fiecare pas. Oana a povestit cum s-a pregătit pentru Crăciun și a arătat cum a decorat, iar la final a atins și tema banilor pe care îi câștigă de pe urma clinicii pe care o conduce.

 

Firesc începutul nu a fost cel mai ușor și a fost vorba de investiții serioase: „Lucrurile sunt foarte simple, la sfârșitul lui 2016 și începutul lui 2017 am băgat 2 milioane și ceva de euro în această clinică, care are RMN, CT, cabinete medicale ș.a.m.d. Banii mei, moșteniți de la părinții mei. N-am făcut credite, nici nu am luat fonduri europene. Ca orice început a fost greu”.

 

Însă roadele nu au întârziat să apară. La 5 ani distanță, în clinică se învârt pe parcursul unui an circa 3 milioane de euro, din care peste un milion rămân în buzunarul patroanei. Pentru că, zic eu, am fler și știu ce trebuie să fac ca să meargă lucrurile bine, am ajuns să fac o cifră frumoasă de afaceri și se poate verifica. Anul acesta, am avut o cifră de afaceri de 3 milioane de euro. Din această cifră de afaceri, câștigul meu este undeva la un milion și un pic de euro, bani curați”, a dezvăluit Oana Zăvoranu la Xtra Night Show.

 

Vedeta se declară încântată de cum a mers clinica în ultima perioadă, și, este și normal, având în vedere suma cu care a rămas la finalul acestui an. Ea a precizat: „Sunt bani făcuți corect, cinstit, munciți, nu furați. Sunt bani făcuți într-o clinică în care oamenii sunt foarte mulțumiți de serviciile pe care le oferim”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest