Cât câștigă Oana Zăvoranu de la Primăria Sectorului 5! „Mi-am descoperit calitatea de bun manager!”

 

Oana Zăvoranu a devenit noua consilieră de imagine a primarului sectorului 5 al Capitalei, Cristian Popescu Piedone. La Xtra Night Show, diva a oferit detalii cu privire la colaborarea din sectorul administrativ.
 

În urmă cu câteva zile, pe rețelele de socializare, Oana Zăvoranu a anunțat că Piedone este noul său șef. Asta pentru că-l va consilia în probleme de imagine. Firesc, au existat curiozități cu privire la avantajele divei din această colaborare, inclusiv de natura pecuniară. În cadrul unui interviu acordat la Xtra Night Show, Oana Zăvoranu a explicat că va lucra voluntar, că nu va câștiga bani publici de la Sectorul 5.  

 

Ea a spus că a primit acestă propunere cu mare bucurie și consideră că are multe lucruri de spus, de transmis și că va putea să facă multe schimbări în această perioadă pe partea de comunicare. ”Cu zâmbetul pe buze și cu încredere în mine, eu nu sunt angajatul primăriei, eu nu sunt plătita, nu sunt remunerată, nu ajung la Oana Zăvoranu în buzunar bani publici. Pur și simplu consider că am lucruri de spus, de făcut, mă voi ocupa de partea de comunicare, de tot ce înseamnă mass-media, showbiz”, a spus Oana Zăvoranu la Xtra Night Show.

 

La întrebarea clasică „Ce vă recomandă?”, desprinsă parcă din seria BD, Oana Zăvoranu a spus: ”Mi-am descoperit și veleități de bun organizator, bun manager, bun gospodar, așa sunt eu în casa mea, în business-urile mele, mi le gospodăresc eu cu soțul meu, dar mai ales în primul rând cu mine”, a spus Oana Zăvoranu.

 

Având în vedere precedenta colaborare, cu iz politic, Oana Zăvoranu a fost întrebată dacă-l regretă pe Vadim Tudor: „Ce-aș mai dori să mai trăiască, să mai reînvine Vadim, o zi așa. Ar fi multe persoane așa în încurcătură. I-am spus și lui Piedone, toate sunt bune și frumoase dar fără să fac politică”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest