Cătălin Bordea dorea să meargă la America Express cu soția, dar s-a ales cu Nelu Cortea. De ce s-a răzgândit Livia!

 

Comediantul a recunoscut la Xtra Night Show că ar fi trebuit să meargă cu Livia la America Express, însă soția lui s-a sucit în ultima clipă.

 

Inițial, Cătălin Bordea ar fi trebuit să participle la America Express alături de Livia, frumoasa lui soție. Aceasta a dorit să ia parte la provocare mai ales după ce i-a văzut pe Sorin Bontea și Răzvan Fodor, în cel de-al treilea sezon. Însă, în cele din urmă s-a răzgândit, considerând că o echipă formată din băieți ar fi mult mai competitivă.  

 

„Ea a prins un mare curaj în sezonul 3, când i-a văzut pe Bontea și Fodor, dar…Livia mi-a spus să mergem. Era prima dată când mergeam cu atât de mult entuziasm și după s-a gândit mai bine și a zis că ar prinde mai bine să merg cu un prieten, pentru că echipele de băieți se descurcă altfel”, a spus Cătălin Bordea, la Xtra Night Show.

 

În plus, Livia a remarcat că de multe ori cuplurile ajung să se certe. În plus, a considerat că Nelu Cortea este mai cunoscut. „Ea a gândit-o în perspectivă, competitiv, emoțional. Toți care se duc în cuplu se ceartă. Încă un motiv pentru care a zis că nu a mers a fost că nu avea ce să facă, cum să se folosească de notorietatea asta și că Nelu Cortea ar fi putut”, a mai spus comendiantul.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest