Cătălin Bordea facă terapie, la un an de la divorțul de fosta soție: „Îți spune în față, fără să te menajeze”

 

Comediantul are nevoie în continuare de ajutor de specialitate pentru a trece peste unul dintre cele mai grele momente din viața lui, despărțirea de Livia Eftimie.

A trecut un an de când Cătălin Bordea a divorțat de Livia Eftimie. De atunci, comediantul a mai avut o sincopă în viață: pierderea mamei sale. În momentele grele care au urmat, actorul a avut nevoie de ajutor de specialitate, drept urmare a făcut terapie. În exclusivitate la Xtra Night Show, el a vorbit despre acest aspect mai puțin știut.

”În fiecare săptămână! Nu îl las. E foarte bun omul. Îți spune în față. Anumite lucruri ți le spune în față, fără să te menajeze. Eu și mă duc în chiloți, adică...A fost un pic ciudat la început, că eu vin din educația aia unde nu împărtășești lucruri, mai ales cu un bărbat, să zică despre tine că ești mai puțin bărbat”, a declarat Cătălin Bordea, la Xtra Night Show

Comediantul a decis să se implice într-un proiect caritabil, spunând că și-ar dori să dea o mână de ajutor și anul viitor. Pe 15 iunie, a avut loc prima cursă caritabilă cu Supereroi din România, proiect din care face parte și Cătălin Bordea. „A fost o chestie absolut fantastică. Într-o seară mă duceam la club și am avut o idee (...) S-a întâmplat după o idee, totul s-a întâmplat după ce am început eu terapia și eram ok, adică mă descurcam cu lucruri și eram: „Băi, ești nebun la cap? Ăla e ca un supererou pentru mine, serios, și mergeam pe Victoriei acolo și, inițial, mă gândeam să îl fac toată Victoria și să văd mulți supereroi care aleargă pentru o chestie de genul ăsta, pentru un centru de psihoterapie”, a declarat Cătălin Bordea, la Xtra Night Show.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest