Cătălin Bordea, sărbătorit în platoul Xtra Night Show! Surpriza a venit de la bunica Aspazia: „Ai avut oleacă de păr, dar ai rămas fără!”

 

Co-prezentatorul de la Xtra Night Show a împlinit 37 de ani. Cea care l-a crescut a intrat în direct la emisiune și a depănat împreună cu sărbătoritul amintiri din adolescență.

 

A fost petrecere la Xtra Night Show, Cătălin Bordea a împlinit 37 de ani. Bunica Aspazia, cea care l-a crescut pe artistul de stand-up, a intrat în direct în emisiune pentru a-l felicita. Doamna Aspazia i-a urat toate gândurile bune pentru ziua lui de naștere, însă a spus, în mod ironic, că nepotul ei ar fi fost mult mai chipeș dacă ar fi avut și ceva păr.

 

”Mă uit la băiat. E cel mai frumos băiatul meu, dacă mai avea și puțin păr pe cap era super! Totuși, taică-tu a avut păr, măi. Și tu ai avut oleacă de păr și ai rămas fără păr. L-am felicitat, m-am rugat să fie sănătos, să meargă înainte”, a spus bunica lui Cătălin Bordea. Bunica a explicat de ce nu a venit la București, pentru a fi alături de nepot: „Am fost acum 3 ani la el. Când a deschis clubul, i-am făcut o surpriză. Era să pice din picioare când m-a văzut cu tortul. E de ajuns, cât de des să vin”.

 

Nu este show în care Cătălin Bordea să nu o pomenească pe cea care l-a crescut și de care este foarte atașat. Atât de atașat încât și-a făcut un tatuaj cu chipul bunicii, pentru a o avea mereu alături de el. Cătălin și bunica Aspazia au depănat în direct amintiri din adolescența artistului.

 

Și, ce putea fi mai interesant decât majoratul petrecut în casa bunicilor, în jurul unui butoi de vin, după ce invitații au rămas fără furtunul atât de necesar pentru scoaterea lichidului din butoi, confiscate de Aspazia. ”Dormeau de parcă erau drogați. Au turnat o damigeană de 50 de litri într-un lighean mare. I-am luat furtunul, am luat cheia, am zis că gata, nu o să mai scoată. Când m-am dus, m-am speriat, dar nu știai care sunt picioarele fetelor și care ale băieților. Erau împletiți”, a povestit bunica Aspazia.

 

Tot la ziua lui de naștere, pentru că a avut extrem de mulți invitați care au rămas la el peste noapte, prietenii lui au ajuns să doarmă înveliți cu covorul. ”S-au înfășurat în covor, au făcut un sul. Zici că erau mafioți care cărau cadavre. A venit Aspazia și singurul lucru pe care putea să-l facă era să pună două căciuli, una la cap și una la picioare, ca să îi învelească”, a povestit Cătălin Bordea.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest