Cătălin Botezatu a vorbit despre averea sa: „10 vieți cu 100 de femei!”

 

Cătălin Botezatu a reușit să construiască o carieră demnă de invidiat în lumea modei, ceea ce i-a adus nu doar faimă, ci și o mulțime de bani în conturi. Se zvonește că averea sa se apropie de suma de 100 de milioane de euro.

Designerul este recunoscut atât în România, cât și în multe alte țări din lume, unde organizează prezentări de modă remarcabile. Cătălin Botezatu a strălucit atât în industria care l-a consacrat, cât și în lumea mondenă din România. Recent, Cătălin Botezatu a discutat despre averea sa acumulată în urma anilor de muncă și dedicație. Deși nu a dezvăluit cifre exacte, designerul a menționat că are "de toate" și că, în cazul în care ar renunța la activitatea sa profesională, ar putea trăi încă zece vieți alături de 100 de femei, având în vedere banii pe care îi deține în prezent.

”Asta cred că este o chestie superficială cu banii. Avem de toate, avem tot ce trebuie. 10 vieți cu 10 mâini cu 10 guri și cu 100 de femei.”, a declarat Cătălin Botezatu, la Antena Stars.

 

Pe lângă succesul financiar, designerul acordă o atenție deosebită sănătății sale. După cum se știe, Cătălin Botezatu a trecut prin probleme grave de sănătate cu care s-a luptat o perioadă îndelungată. Întrucât viața sa este extrem de agitată, a fost dificil pentru el să se ocupe de starea sa de sănătate, ceea ce a dus la apariția unor complicații. ”Stau bine. În ultima perioadă am avut grijă și cu regimul. Nu am mai avut timp să mănânc și asta a fost foarte bine. Am mâncat foarte atent. Le-am depășit, merg la control, le țin sub control.”, a mai spus el


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest