Cătălin Botezatu, despre relațiile de iubire: ”Le dau patru luni”

 

În exclusivitate la XNS, Bote a povestit ce tactică adoptă cu femeile din viața lui.

Fost fotomodel ajuns între timp designer, Cătălin Botezatu este cunoscut drept un Don Juan. De-a lungul timpului, el a avut numeroase iubite, unele cunoscute, altele care s-au ferit de lumina reflectoarelor. În exclusivitate pentru Xtra Night Show, Bote a vorbit despre modul cum abordează relațiile.

„Am suferit, nu pot să mint. Mi-am revenit. Am suferit, aș fi ipocrit să spun că nu. Dar nu am arătat asta oamenilor, tot timpul am spus că nu voi mai găsi ca ea niciodată, apoi în scurt timp a apărut o altă iubire. În ultimii ani, știi ce fac, le dau patru luni. După patru luni o las, că poate mă lasă ea. Mă despart după patru luni. Dacă mă întreba că de ce, spunea că „de aia”. Cu toate sunt prieten. Asta e firesc”, a spus Cătălin Botezatu la Xtra Night Show.

Totodată, el a vorbit și despre singurul viciu pe care-l mai are. „Fumez trabuc, de restul am scăpat că au fost problemele medicale. Dacă vreau să nu mai fumez nici trabuc, nu aș mai fuma, dar m-aș plictisi așa să stau. Am fumat înainte și țigări normale. Erau niște țigări indoneziene, acum nu mai sunt. Se găseau în Indonezia și Londra. Doar asta fumam, apoi am fumat altceva, erau unele colorate. Apoi am rămas pe trabuc”, a mai spus designerul


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest