Cătălin Botezatu, detalii inedite despre relația cu tatăl lui: „Parcă a fost complexul lui Oedip”

 

Cei doi au păstrat distanță vreme îndelungată, designerul simțind un soi de rivalitate cu părintele său, dar în ultima perioadă problemele de sănătate i-au făcut să se apropie.

În exclusivitate la Xtra Night Show, Cătălin Botezatu a atins un subiect mai degrabă delicat, și anume relația cu tatăl său. Designer-ul a mărturisit că în trecut aceasta a fost mai degrabă rece, însă problemele de sănătate i-au făcut să se apropie. Cei doi au fost diagnosticați cu cancer și s-au operat în aceeași zi, fără să știe unul de celălalt. La Xtra Night Show, Cătălin Botezatu a spus că are multe sentimente față de părintele său, dar a preferat să fie cât mai discret și să nu vorbească despre ele..

„Poate că nu am spus foarte multe lucruri și sentimente pe care le am pentru tatăl meu. Mai important decât toate celelalte pe care le am. Niciodată nu a înțeles că țin foarte mult la el. Între noi doi parcă a fost o concurență în ultimii ani, parcă a fost complexul Oedip. Nu știu de ce s-a întâmplat asta și ori de câte ori vorbesc despre el, și vreau să-i spun asta, nu știu cum să-i spun că țin foarte tare la el”, a spus Cătălin Botezatu la Xtra Night Show.

Un alt subiect despre care a vorbit Bote au fost datoriile neplătite față de el. Deși are destule cunoștințe care i-au cerut bani cu împrumut apoi s-au făcut că plouă, designerul își vrea banii înapoi, argumentând că sunt munciți de el. „Mulți. Nu mi-am luat gândul de la ei, sunt munciți și îi vreau înapoi. Știi ce e nasol? Accept, nu ai să îi dai la timp, mă suni și mă anunți. A trecut o lună, două, trei, șapte, îmi spui, dar nu te faci că plouă. Îmi spun că am mulți bani și nu stau în ei, ba stau. Sunt banii mei până la urmă. Mai bine îi donez decât așa”, a mai spus Cătălin Botezatu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest