Cătălin Botezatu, reacție despre scandalul dintre Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrăcanu: ”Dacă n-a trecut prin patul meu…”

 

Cunoscutul designer și-a exprimat o opinia vis-à-vis de unul dintre scandalurile momentului în showbiz-ul românesc.

 

Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu sunt la cuțite. Și-au aruncat vorbe dure, acuze dintre cele mai grave una alteia. La mijloc este Gabi Bădălău, fostul soț al Claudiei, actualul partener al Biancăi. Însă scandalul dintre cele două femei a ajuns la urechile tuturor, iar recent și Cătălin Botezatu a fost întrebat ce părere are despre ceea ce se întâmplă.

 

Bote, fost partener al Biancăi Drăgușanu, a avut o replica interesantă în exclusivitate pentru Xtra Night Show, cu privire la conflictul dintre cele două femei. În mod ironic sau nu, celebrul designer a spus că nu știe cine este Claudia Pătrășcanu și nu a auzit niciodată despre ea, cu toate că este considerată o cântăreață cunoscută în România.

 

”Cine este Claudia? Nu o cunosc. Dacă nu o cunosc, nu există. Nu pot să îmi dau cu părerea despre o femeie pe care nu o cunosc. Dacă nu a trecut prin patul meu...înseamnă că nu există. Nu, glumesc, chiar nu știu cine este fata asta.”, a spus Cătălin Botezatu la Xtra Night Show


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest