Cătălin Cazacu, la Xtra Night Show: „Inelul e din diamante si smaralde, că nu m-am uitat la bani!”

 

Despărțiți, dar împreună. Cătălin Cazacu și-a regăsit dragostea pierdută. Cum a fost dat de gol sportivul.

 

Cătălin Cazacu a participat în weekend la un eveniment monden: petrecerea de botez a băiatului lui Liviu Vârciu. Și a atrat toate privirile pentru că a fost însoțit la party de fosta lui iubită, Anna Roman. În multe momente cei doi au fost surprinși de reporterul Xtra Night Show în momente de tandrețe.

 

Sportivul și creatoarea de modă nu s-au arătat dispuși să dea prea multe detalii privitoare la reluarea relației lor, dar reporterul Xtra Night Show a reușit să adune mai multe informații din care rezultă că cei doi se iubesc ca în urmă cu patru ani, mai mult e foarte plauzibil ca, între timp, Cătălin să o fi cerut deja de soție pe Anna Roman. În plus, cei doi au fost surprinși de camerele de vedere nu o singură dată împărțind momente de tandrețe.

 

Cea care i-a dat de gol este nimeni alta decât Iuliana Luciu, sora Nicoletei. Ea a intervenit în cadrul interviului și i-a cerut Annei să arate la cameră inelul uriaș primit de la Cătălin Cazacu. Întrebat când i-a oferit inelul cu diamante și smaralde creatoarei de modă, sportivul a spus că darul a fost făcut acum patru ani. Inelul e din smarald, că nu m-am uitat la bani. Acum patru ani i-am oferit inelul. Eu doresc tuturor oamenilor să construiască o relație frumoasă pe o prietenie cum o am eu cu fata asta. De aici în colo, ce e între noi, este doar treaba noastră”, a declarat Cătălin Cazacu, privind-o plin de dragoste pe Anna. Întrebată dacă a reluat relația cu Cătălin, frumoasa brunetă a căutat să fie discretă și nu a dat prea multe amănunte: „Întotdeauna am fost prieteni. Niciodată nu am fost certați”.

 

Dați de gol, cei doi au încercat în continuare să rămână discreți și să nu ofere amănunte privitoare la relația lor, însă fără succes. Rămâne de văzut dacă idila lor va deveni una asumată și publică și dacă este momentul să ne gândim la ce rochie de mireasă va purta frumoasa Anna Roman la propria-i nuntă cu Cătălin Cazacu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest